test

Екоуотър ЕООД предлага спирателна арматура Rastelli Rubinetterie.


Rastelli Rubinetterie SpA  е родена през петдесетте години, когато Антонио Растели започна занаятчийска дейност по производство на месингови и бронзови клапани, по-специално клапани.
Това са годините след войната и възстановяването, производството расте бързо, както и броят на заетите и индустриалният капацитет. През седемдесетте години той се присъединява към производството на вентили на портата, тази на сферични кранове. Преминаваме в новия завод в Invorio, където от деветдесетте години насам крилото е изцяло посветено на производството на колектори за примеси, предлагани в различни материали и версии.
През осемдесетте и деветдесетте години Rastelli Rubinetterie успешно се появява на международните пазари, където в момента изнася около половината от своята продукция.
Rastelli Rubinetterie SpA е водеща компания в производството на месингови и бронзови клапани: сферични кранове, задвижващи клапани, филтри за събиране на мръсотия, фитинги с резба.
Производствените отдели (токарство, монтаж, готов склад), отдел за корабоплаване, административни и търговски офиси и новият шоурум са разположени в нашата фабрика Invorio.